Ez a magzatmozgás? Olyan, mintha valaki "enyhén bökdösődne", vagy hozzám érne belülről.
Ha odarakom a kezem a pocimra, akkor érzem is ahogy ez történik.
Ez a baba lehet??
18hetes
Igen, ez valószínűleg már ő :)
Gratulálok! Isteni érzés, és ez csak erősödni fog.
Boldog babavárást kívánok neked.
ÓÓÓ, dejóóóó:)
Tényleg nagyon szuper érzés:)
És vajon mit csinálhat, hogy érzem a kezemmel a mozgolódását?Forgolódik? Nyújtózkodik?:D
Szia! nekem ugyanilyen! olyan mintha belém rúgna, de olyan finom mozdulattal, hogy már szinte simogat! :D
és ha odarakom a tenyerem a hasamra, akkor sokkal jobban érzem. egyszer már a párom is érezte. csak pár napja tart! és főleg ha fekszek és a hasam "szétterül". :)
boldog babavárást! 17 hkm.
Szia!
Nekem is így volt! Mindenki a pillangókról, meg apró kis kaparászásokról beszélt, én meg a kis "rugdosódást" kezdtem el érezni, én sem hittem el, hogy a baba lehet.
Én is mocorgást érzek, semmi pillangó :)
Nagyon enyhén érzem, először nem is voltam benne biztos, hogy nem-e bélmozgás. De most már majdnem tuti, hogy a baba. Érdekes érzés :)
Kívülről nekem még nem lehet érezni, én is alig érzem belülről, na meg van egy kis felesleg is a pocakomon. A férjem már teljesen kész van, hogy ő is érezni akarja, de asszem az még odébb lesz.
16 hkm
Én hullámzó érzéshez hasonlítom, kicsit még furcsa nekem is, de tény, hogy nagyon jó. Mindig úgy meglepődök, mert eddig sosem éreztem ilyesmit.
19 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!