12 hetes kismama vagyok! Van itt olyan aki kutyus mellett vállalt kisbabát?
2 kistestű kutyusom van.Akik családtagok nálunk,mivel már régóta velünk vannak!
Nem szivesen vállnék meg tőlük!
Várok véleményt kutyásoktól és nem kutyásoktól egyaránt!
Szia!
Nekem is van kutyám és egyáltalán nem fogok Tőle megválni pedig lakásban van. Miért kéne tőlük megvállni? Bennem ez a kérdés egy percig sem merült fel.
Itt most fogsz kapni hideget és meleget is erre a kérdésre az biztos.:)
Boldog babavárást!:)
17 hetes kismami
Nekem se jutott egy percig se eszembe,hogy megváljak tőlük!:)
Viszont a védőnő már folyamatosan ezzel traktál..illetve a nem kutyabarát ismerőseim is!
Szia!
Kistestű 4 éves kutyánk van és egymásfél éves kisfiunk.A gyerkőc szerelmes a kutyába.A jó éjt puszit általában elsőként a kutya kapja.Erről ennyit szerintem elég írni.A védőnőnk imádja a kutyákat,soha nem ellenezte.
Boxerem van, szobakutya XD, pedig kertes házban lakunk, most van útban a 3, baba.
Imádja a gyerekeimet, :)
Én kutyatenyésztő vagyok jelenleg 17 kutyám van. lakásban tartósan csak egy eb van bent, de ellő szukák itt élnek,amikor eljön az idő.
Első gyermekemnek semmi baja,pedig végig kutyáztam. most várom a második babát. én védőnőm többet érdeklődik a kutyáim iránt,mint irántam.... szóval nyugi. ne nyalják a szádat, meg kutyás kézzel ne nyúlj bele a szádba. ja, és féregtelenítsd le őket. nem kell túlzásba esni és 3 havonta féregteleníteni:)
Mi 4 kistestű kutyával élünk együtt a lakásban,pedig kert is van, de egy pillanatra se merült fel,h kitesszük őket. Oltott,kozmetikázott,imádott családtagok már 10-en éve. Az orvosom és a védőnőm is azt mondta,h semmi gond nem lesz. Azoknak a "kedves" ismerősöknek,akik megkérdezték,h "akkor most kiteszed őket,ugye?" csak annyit mondtam,h aki ezt megteszi,az nem tud igazán szeretni. Ja, és még egy görögteknős,ékszerteknős,egér és egy 5 kilós házinyúl(kutyának hiszi magát) is bent lakik:D Őt a férjem takaritja mióta babát várok.
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!