Vizesedés, magasabb vérnyomás - lehet a melegre "fogni"?
A bokám be van dagadva,fáj is. Próbálgatok pihenni. A vérnyomásom eddig 100-110/60 volt,most 123/70et mértem,pulzus 101.
Be lehet tudni a melegnek? Mit tanácsoltok?
A vérnyomás terhesen 140/90 ig normális,ha feljebb van,mint eddig szokott,az még nem baj!a pulzus 100ig jó!
Mérd meg napközben, ha 140/90 fölé menne,akkor keresd fel a dokid,mert a magas vérnyomás és vizesedés toxémiára utalhat, de a vizesedés lehet a melegtől,a vérnyomásod pedig jó,úgyh nálad szerintem semmi baj! (tapasztalat,az én vérnyomásom 148/96 volt, a pulzusom 136!) semmi bajunk! 29 hkm
Igen, ez nem magas vérnyomás, abszolút lehet a melegtől, hogy fentebb van. :) Nekem az egész terhesség alatt 100-as pulzusom volt, azt mondta az orvos, hogy ez így van jól. :)) Vizesedek is, régóta, sajnos semmi nem használ rá, tűrni kell. De próbálj meg egy alma napot,nekem ezt javasolta a nőgyógyász, akkor kb. egy hétre le is ment az összes víz, és nagyon jó érzés volt, de utána visszajött, és már semmi nem válik be.
38 hetes km
Én most 3-szor mérem egy nap.A bokám nekem is be van dagadva,de azt mondta a védőnő meg mindenki,hogy így a vége felé nem meglepő főleg,hogy ilyen meleg van.
A vérnyomásom 130-140 között mozog. A doki szerint ha tartósan 140 felett van (nem egy nap) akkor van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!