Írnátok pozitív történeteket, akiknél barnázás, vérzés volt koraterhesség alatt?
Barátnőmből szó szerint ömlött a vér, görcsölt. Ő is azt hitte, hogy elment a baba. Végül egy napon szültünk. :)
Kaptál gyógyszert? Remélem minden rendben lesz veletek!
Mind a két terhességemnél 12-13 hetesen véreztem.
kaptam utrogestant és mindkét gyerek megszületett.
3 és másfél évesek
Pihenj sokat!
6 hetes voltam amikor nálam is volt ilyen. Ugyan ezt a gyógyszert írta fel a doki (nem a fogadottam). Egyet szedtem be belőle, aztán abbahagytam mert megijedtem az összetevőitől. Aztán a fogadott orvosom később mondta, hogy be kellett volna szedjem. Aztán 10 hetes voltam amikor megint volt. Azt mondta a dokim pihenjek 1-2 hetet. 15 hetesen úgy begörcsöltem, hogy nem bírtam meg mozdulni. Rohantam a kházba. Onnantól beteg állományban maradtam. Most 8 hónapos a csepp fiam, és egy drága manó.
Nagyo féltem és is a barnázás/vérzés miatt, de olvastam valahol közben, hogy a menses erölködik. Ahogy betöltöd a 13 hetet nem lesz ilyen.
Jó egészséged nektek, és boldog babavárást! NE itgulj nem lesz semmi baj! Pihenj sokat!
A barnázás/vérezgetés hormonhiányra utal, Pontosan ezért írják fel a dokik az utrot vagy duphastont. Az első 12 hétben a petefészkek látják el a méhlepény szerepét. Nem megfelelő sárgatest termelés általában az ok. Ahogy a terhesség nő, a méhlepény átveszi a szerepét, ekkor szoktak megszűnni ezek a panaszok.
Én is vérezgettem heti szinten az első terhességem alatt, bár 36 hétre, de egészségesen megszületett a fiam. Mosta második alatt nem volt ilyen problémám.
32hkm
6hetesen kezdtem el barnázni, vérömleny volt a baba mellett, két hét komolyan vett fekvés és 3.terhességi hónapig szedett utrogestannak köszönhetően egészségesen született meg másfél éve.
Próbálj pihenni és pozitívan hozzáállni,reméljük minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!