Ha pozit teszteltem nemvárt elött, érdemes elmondanom rögtön a páromnak, vagy inkább várjam meg a nemvárt napját?
12. dpon vagyok, 2 nap múlva lesz a nemvárt nap, de ma reggel pozit teszteltem. Elmondhatom már ma a páromnak? Vagy várjam meg a nemvárt napját a biztonság kedvéért?
És mit szóltok ha így adnám a tudtára? Elbizonytalanodtam benne, hogy így jó lesz!
Sógornőmmel rajzoltatok a hasamra egy szivecskét és otthon annyit mondok neki, hogy van rajtam egy kis meglepetés, keresse meg. És ha megtalálta a szivecskét, adok neki egy borítékot a teszttel és benne még egy kis versikét.
Nem túl gagyi szerintetek? Segítsetek!
Ha pozitívat teszteltél akkor bizony terhes vagy :) Vagy maximum holnap reggel csinálj még egyet. Én is így tettem anno :) De simán elmondhatod a párodnak, és nem gagyi amit kitaláltál :) Biztosan nagyon fog örülni.
Sok-sok boldogságot :)
29+2hkm
Én elmondtam, nekem még sok lett volna a nemvártig, mert már a 9. dpo-n pozi lett!:)
Tuti nem bírtam volna ki addig!
Szerintem a párodnak nyugodtan elmondhatod!:)
Gratulálok!
Köszönöm szépen!
Utolsó, az is aranyos amit te írtál.
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy nem biztos, hogy olyan jó ötlet, hogy a sógornőm rajzol, a férjemnek kéne először megtudnia. Akkor asszem én fogok rajzolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!