Tippelős! Hny hetes vagyok? Kisfi vagy Kislny lesz? Mennyit hztam? rjatok véleményt!
Figyelt kérdés
Most mr engem sem hagy nyugodni egy kis tippelős, egyes ismerősök egyes véleménye miatt.. [link] #pocak #hzs
2012. szept. 18. 18:11
1/22 A kérdező kommentje:
Az előbb feltettem már a kérdést, csak rosszul és ezért törölték. Elnézést a két válaszolótól...
2012. szept. 18. 18:16
4/22 anonim válasza:
kéne terhesség kezdetéről fotó, hogy legyen összehasonlítási alapunk. én így ránézésre, bár nekem a kép is fektetve jelenik meg, nehéz a magasságodat így megtippelni,ezáltal a súlyt is, de sztem olyan 80-90 kg között lehetsz, azt nem tudom mennyit hizhattál, mivel nem látom milyen voltál teherbeesés előtt..és szerintem olyan 35 hét körül lehetsz talán és kisfiú? :)
6/22 A kérdező kommentje:
Igen, valamiért nem tudtam elforgatni a képet... Eddig érdekes!
2012. szept. 18. 18:31
8/22 anonim válasza:
Nekem kb. most ekkora a hasam. Talán kisebb egy kicsit.
Én azt mondom, hogy 38 hetes kislány.
37+4 hkm
9/22 anonim válasza:
80 kg és 100°° hogy kisfiu.mind a két fiammal ilyen hasam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!