A kórházi napok gyorsan elszállnak majd? Vagy egy örökké valóság lesz? Én nem is akarok ott aludni hanem a babámmal együtt jönnék haza apához. Van még valaki így?
Szerintem ez senkinek sem egy álom, és mindenki jönne legszívesebben haza!
Egyébként ki lehet bírni.
Nekem 4 műtétem volt, tehát feküdtem párszor kórházban, de utáltam ott feküdni. Aztán a terhességem alatt pánikbeteg lettem, a kiírt dátum előtt 1 hónappal pedig vérezni kezdtem egy picit és görcsölt a hasam, így bementünk a kórházba, baba nem lett, de bent tartottak és csak a fiammal együtt mehettem haza.:( Szerencsére 2 és fél hét volt az egész, bár ez sem volt kevés, de ismerek olyat, akinek ettől jóval több kórházban töltött ideje van, ezért nem panaszkodok.
A szülés előtti kórházi napok jóval lassabban teltek, de azért szülés után sem repkedett az idő. Legalább is a számomra, de akkor legalább tudtam, hogy a 7. napon mehetünk haza, mivel császáros voltam és ahol én szültem, ott a császárosoknak 7. napon lehet hazamenni.
Amúgy vigyél be könyvet, rejtvényfejtő újságot, zenelejátszót, ha van módod rá, esetleg laptopot és beszélgess sokat a szobatársakkal és úgy sokkal elviselhetőbb az idő.
Utolsó, gondolom más országban szültél igaz?
Mert itthon sajnos nem engednek haza (bár én is értelmetlennek tartom ezt a rendszert).
Németországban és az Egyesült Királyságban biztosan tudom, hogy akár aznap haza lehet menni, ha minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!