Milyen vizsgálatot végez az orvos?
Mikor kellett volna megjönnie?vegyél egy tesztet,ugy is megkérdezi csináltál-e?az kimutatja ha terhes vagy.
Kézi vizsgálat,uh ami szokott lenni.Védekeztetek mikor együtt voltatok?
2013. febr. 21. 13:54
én a helyedben csináltam volna egy tesztet, ha holnap elmész szerintem csinálni fog egy hüvelyi uh-t hogy lássa mi a helyzet, esetleg csinál rákszűrést, megkérdezi ha babás vagy meg akarod e tartani, megkérdezi hogy rendszeres e a menstruációt hány napig tart ilyesmi...
2013. febr. 21. 13:56
Megkérdezi, mióta késik, csináltál-e tesztet, megvizsgál hüvelyi úton, és uh-n. Ennyi.
2013. febr. 21. 13:57
Először általános kérdéseket fog feltenni, majd megvizsgál. Olyanokra kell gondolni, hogy mióta menstruálsz, hány naposak a ciklusaid, szokott-e késni, mennyit, esetleg mióta élsz szexuális életet, miből gyanakodsz a terhességre. Majd megvizsgál kézzel, nem kell félni tőle, csak kitapogatja, hogy nincs-e valami rendellenes. Van, ahol egyből rendelkezésre áll ultrahang is, azzal is megnéz, vagy ha ott a rendelőjében nincs ilyen készülék, akkor elküld egy ultrahang vizsgálatra is, aminek az eredményével vissza kell majd menned hozzá.
2013. febr. 21. 13:58
Szia! Tesztet csináltál már? Mióta késik?
Az orvos, meg fogja kérdezni, hogy mikor volt az utolsó menstruációd, megkérdezi a védekezés módját, hogy eddig mivel védekeztetek, (gyógyszer, gumi stb.) , meg nézi a hasadat, megnyomkodja, majd hüvelyi uh-t fog csinálni, hogy be bizonyosuljon, hogy valóban terhes vagy-e. Ha igen, akkor megállapítja, hogy hanyadik hétben jársz.
2013. febr. 21. 13:59
6/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 5.-én kellett volna megjönnie, de még mindig semmi.. Vettem tesztet, negatív lett de mindig hallok olyanokat h negatív volt a teszt aztán kiderült h terhes az illető.. úgyhogy ebben nem nagyon bízom.. De nagyon remélem hogy nincs semmi mert semmiféleképpen nem fogok gyereket vállalni..
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy??
Egyébként, nekem volt olyan, hogy kimaradt a menszeszem, fájt a mellem, megduzzadt, feszült stb. Csináltam tesztet ami negatív lett, és elmentem nőgyógyászhoz, hogy kiderüljön, hogy mi is van ilyenkor. Meg vizsgált és kiderült, hogy a petefészkemen van egy ciszta. És ez is okozhatja mindezt. Ha nem szerettél volna babát, akkor miért nem védekeztetek?
2013. febr. 21. 14:18
Mikor teszteltél?tesztelj egyet ma is,ha terhes vagy már délután is ki fogja mutatni
2013. febr. 21. 14:23
9/28 A kérdező kommentje:
Kiváltottam a gyógyszert, de mivel nem jött meg ezért nem tudtam elkezdeni szedni.. a barátom meg nem preferálja az óvszert, de egyébként védekeztem ilyen pharmatex tablettával ami elvileg védettséget nyújt de... kitudja. Egyébként 21 vagyok.
10/28 A kérdező kommentje:
Na mindegy.. az a biztos ha holnap megnézi az orvos aztán lesz ami lesz.. Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések: