Már semmit sem értek! Hány hetes lehetek? Kicsi? Nagy? Fejlettlen? Van még remény?
Figyelt kérdés
Ciklusom 33. napján volt pozi az ovuteszt. Másnap együtt voltunk. 46. napon pozitív lett a terhességi teszt. Két hétre rá elmentem dokihoz, aki petezsákot látott. Ma vagyok egy héttel később, tehát az ovuláció után majdnem 5 héttel (tehát 7 hetes terhesnek kéne lennem), de a doki ma is csak petezsákot látott, bár 30mm-eset és hason át, mert hüvelyivel meg sem találta... Azt mondta, 5+3 lehet.2013. márc. 12. 16:54
1/9 anonim válasza:
hát szerintem vissza hívott kontrollra, majd az fogja eldönteni, ebből még akármi lehet szerintem....
mondjuk ekkora petezsákban már lennie kellene babának, bár ha a petezsákot is alig találta akkor mit várjunk,,,,, egy 4-5 mm-es embriót sem hiszem h megtalálna :S
2/9 anonim válasza:
szerintem menj el máshová, nem feltétlen a doki miatt, hanem második vélemény, jobb UH készülék miatt. de egyelőre nincs miért aggódnod, annyira picit terhesség, bármi lehet.
3/9 anonim válasza:
Későn volt ovud, szerintem nincs baj, egy hét múlva többet lát.
4/9 anonim válasza:
Mivel ilyen későn volt az ovulációd (ez elég ritka, mert a ciklus közepén a 14-16 napon szokott lenni), ezért a terhességi időd nem 7 hetes. Hiába számolják a menzesz utolsón napjától, ez sokszor nem mérvadó. Ha a terhességed valódi ideje 5 hét (ami ezesetben reális), akkor nincs okod aggodalomra. Én 5 hetesen voltam elsőnek dokinál és csak egy petezsákot látott. Rá 2 hétre már ott volt a pici is, szívhanggal együtt. Türelem!!!! 13+3 hetes kismama
5/9 A kérdező kommentje:
Nem az utolsó menstruációmtól számoltam a 7 hetet, hanem a peteérés alapján. És annál később nem is foganhatott,mint amit az ovuteszt mutatott mivel 13 múlva pozi lett a terhességi teszt. Szóval, 7 hetesnek kéne lennem, de UH szerint csak 5+3. :(
2013. márc. 12. 17:39
6/9 anonim válasza:
Ez amiatt van mert hasival vizsgált (nem is fér a fejembe hogy miért) én is így jártam 2 szer is már küldeni akartak eü kaparásra mondván hogy nem nő a baba megfelelően és már kéne szívhang legyen ez volt csütörtök, hétfőn elmentem magánba ahol hüvelyi fejjel vizsgáltak és ott volt szívműködéssel mindennel a babám.
7/9 anonim válasza:
Én 6+5 hetesen mentem először dokihoz, és üres peteszákot látott csak (azt mondta, 5+5-nek felel meg), pedig 1. szabályosak a ciklusaim, 2. volt középidős vérzésem. Szóval, ilyenkor még van, hogy nem látnak túl sokat. Főleg hasival... Kitartás, reméljük legközelebb már minden ok lesz! (Engem csak 2,5 héttel későbbre hívott vissza a doki, és akkor már majdnem 2 cm-s baba volt, term. szívhanggal.)
8/9 anonim válasza:
6 os vagyok lehagytam hogy nagyon hátrahajló a méhem is szóval még inkább keresni kellett eleinte a babákat, nemhogy hasi uh-val...
9/9 frászkarikaborsó válasza:
Szerintem is menj el másik dokihoz, ez így nem tűnik annyira profinak, ami lehet a gép hibája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!