Akinek rejtve maradt a betegsége a terhesség alatt pl. lisztérzékenység, pajzsmirigy, cukor lett-e valamilyen rendellenessége a babának?
Nekem a pajzsmirigyem nem jó, egyszer kevés egyszer sok. Mindkét lányom egészséges és a fiam is az lesz.
32hkm.
Jah és a kisfiam makk egészséges.
Ez lemaradt, előző voltam. :)
Azt, hogy a pajzsmirigy probléma kiderül-e a terhesség alatt a vérvételekből nem tudom. Először Pesten voltam terhesgondozáson, most másodjára vidéken. Attól függetlenül, hogy országos szabályozás van, elég sok apró különbséget vettem észre. Az ulrtahangok ideje is más volt kicsit, Pesten pedig fogadott orvosom volt, ő sokkal jobban figyelt. Pl. volt folyásom a terhesség alatt, mindkét esetben. Az egyik mintát vett, hogy kizárja a fertőzést, a másik legyintett, hogy mindig van terhesség alatt. A cukorterhelésre nem lett idő, mert félidősen terhességmegszakítást csináltak.
De úgy tudom lesztérzékenység és cukorbetegség lehet tünetmentes sokáig, ilyet több helyen olvastam, csak azok korábbi vetéléseket okoznak.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, de ha találnék olyan válaszolót is, akinél tényleg kezeletlen betegség okozott bajt, az még jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!