Baj van? Elviekben 5 hetes és 1 napos vagyok, a HCG ma 1400 volt, de a doki nem talált semmit. Mindenkinek látszik 5 hetesen a petezsák?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok,ma volt a vérvétel mert a doki nem látott semmit.Mondta holnap vissza kell mennem mert 1500 értéknél már látnia kéne..Kövér is vagyok.
Segítsetek kérlek mert megőrölük holnapig!
2009. nov. 26. 18:58
1/21 anonim válasza:
Reméljük, hogy nem méhen kívüli.
De nem akarlak megijeszteni. Lehet, hogy csak nem látta. Holnap hátha meglátja!!
2/21 anonim válasza:
Amikor én voltam ugyanennyi idősen, azt mondta hogy csak egy sárgatestcisztát lát, ami valószínűleg a tehesség jele, megnézett hüvelyi és hasi ultrahanggal is. Nem vett vért és két hétre rendelt vissza amikor már volt petezsák, és rá két héttel volt csak szívhang. Szerintem nyugi!!!
3/21 A kérdező kommentje:
Isten szóljon belőled kedves 2. válaszoló!
Már nagyon kétségbe estem mi van ilyenkor...
2009. nov. 26. 19:07
4/21 A kérdező kommentje:
jah a másik hogy erős görcsök,meg vérzés nincsen,elviekben ez lenne a méhenkívüli:S vagy már magam se tudom:S
2009. nov. 26. 19:09
5/21 anonim válasza:
Vagy nem vagy még 5 hetes én múlt héten voltam 6 hetes volt petezsák és szikhólyag de szívhang nem !Ma voltam de kiderült hogy még csak ma vagyok 6 hetes!Nem hiszem hogy baj van ne idegeskedj!
6/21 anonim válasza:
Utólsó vagyok az eredmény szerint még csak 4 hetes vagy!
7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm,aranyos vagy! sajnos valószínűleg hetes vagyok,mert nem természets úton jött,hormon inyekciókkal,és ott kb nov.2-3 lehettett a megtermékenyülés
2009. nov. 26. 19:24
8/21 anonim válasza:
Nekem 5 hetes 2 naposan csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott az orvos. Petezsákot nem.
9/21 A kérdező kommentje:
5 hetes bocs az kimardt
5 hetes-19 - 7,340 és nekem 1400 volt a 4.heteshez sok sztem
2009. nov. 26. 19:26
10/21 A kérdező kommentje:
jajj hála a jó égnek hogy nem mindenkinél látható,teljesen készen vagyok
csak a doki ragaszkodik hozzá hoy 1500 felett már látszódia KELL!!
2009. nov. 26. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!