Elhalt terhesseg utan abortuszom volt es most ket honappal kesobb vedekezes mellett ujra pozitiv lett a teszt. Van esely hogy egeszseges lesz a kicsi? Ha valami baj lenne lennenek tunetei? Felek rendesen
Természetesen új terhesség-új esély!
Azonban azt javaslom, hogy mielőbb menj az orvoshoz, mert az ilyen és egyéb vetélési esetek után a következő terhesség elején a 12. hétig magzatmegtartó tablettát szoktak adni, az esetleges újbóli vetélés megelőzésére.
Szóval, ha van poz teszted akkor irány a doki.
Jó babavárást!
Eloszor is garatulalok neked,masodjara en is azt tanacsolom h latogasd meg a dokidat.
Amugy ne aggodj,mekem is missed ab.om volt tavaly,igaz nekunk 3 honap utan jott ossze ujra a baba...de a baratnomnek is miss.ab.ja volt elottem par honappal,es meg azt sem tudta h terhes pedig 8-9 hetes volt es elvetelt,majd muszeresen fejeztek be es fertozese is volt...es ra 1 honapra terhes maradt.Az akkori dokija teljesen kiakadt h hogy gondol o ilyet(,de a doki nem vilagositotta fel,hogy kell ilyenkor 1 kis pihit tartani...)valtott is dokit...majd az en dokim kiserte vegig a terhesseget es teljesen problema mentes volt es most 12.en volt 1 honapos a nagy fia!
Ugyhogy szerintem feleslegesen aggodsz,de mindenfele keppen minnel hamarabb latogasd meg az orvosod,mert ilyenkor jobban szoktak rad vigyazni az elejen!
Meg 1x gratulalok!
19 hetes kismama
Szia! Én missed ab után 2,5 hónapra terhes lettem, ma a 20. hétben járunk. Az elején barnázgattam, ezért 6 hétig feküdnöm kellett, és Duphastont kaptam. Mielőbb keresd fel az orvosodat, és ne aggódj! Az a Picurka nagyon szeretne már Hozzátok jönni, gondolj mindig erre! Én is ezt tettem, bízz Benne, és csak pozitív gondolatok! Drukkolok nagyon!!!
Üdv.: Móni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!