Tudnátok nekem ajánlani egy jó, oda figyelő, lelkiismeretes szülész-nőgyógyászt Budapesten?
Szia!
Én őt tudom ajánlani jó szívvel :)! Hozzá járok több mint 15 éve (2 gyerkőcömet is nála szültem).
köszönöm a válaszokat
Dr Erdélyi Zsoltál mennyi a terhesgondozás és a szülés?
A terhesgondozás 15.000.-
A szülés, ha jól emlékszem 80.000.- lesz.
Ennél Bőze doktor olcsóbb, nála csak akkor 15 ha van ultrahang, egyébként 7 és 10 között mozog a magánrendelése, attól függően mit csinál (kenetet vesz e vagy csak egyeztettek). Szülésre meg nem is mond összeget, azt mondta amennyit gondolunk :)
Ma adott be nekem vénásan vasat, nagyon kedves volt, végig nyugtatgatott még humorizált is pedig nagyon féltem tőle, és annyira türelmes volt végig velem.
köszönöm a válaszokat
Dr Sulyok Csabát ismeri valaki?
Erdélyi doktornál mindig van alapos ultrahang, ami számomra megnyugtató, mindig megvizsgálja a babát,hogy minden rendben van-e és, ha ezenkívűl bármi egyéb hozzájön (pl:kenetvétel)nem kér pluszt :-)
Sajnos más dokit nem tudok ajánlani.
köszi a választ
csak vecséshez közeli kórházban keresek orvost aki ott vezeti le a szülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!