Lehet azért kisebb az uh méretek alapján a babám, mert keveset eszek? Vagy mitől? Kell aggódnom?
18 hetet toltottem be tegnap. Menses alapján 19 lennék, de mondtak h késői peteeres miatt kisebb a terhesség.
Ma viszont a 18 heteshez képest csak 17hetesnek nézték a babám az uh-n. Azt mondták nőnie kell.
Mit tegyek? Egyek tobbet? Eszek mindenfélét, csak keveset tudok egyszerre. De picit belehuzok ha kell. Vagy kár ezen aggódnom?
Jut eszembe! 3 köldökzsinór ér helyett csak kettő van. De azt mondták, hogy ez nem számít most. Elvétve okoz csak gondot a végén. Vagy mégse táplálja megfelelően a babát?
Vagy ha a fentiek nem? Akkor?
Erre én is kíváncsi lennék.
Bocsi az offért Kérdező!
Mostanában nagyon gyakori ez a probléma. Nálam is ugyanez a gond.
Eddig egy héttel nagyobb volt a baba, most egy héttel kisebb.
Engem nem hívtak vissza ultrahangra hamarabb, majd csak 32hetesre kell mennem.
Mivel fogadott dokim nincs, így tojnak az egészre.
Nem tudom mitévő legyek.
Magas Afp miatt kaptam levelet, hogy menjek be uh-ra. Szerencsém volt, hogy pont bejott mas miatt az uh-ba a dokim es odajött. Megvarta sz uh veget. Vegig ott volt velem. Az sztk dokit semmit nem mondott addig, ameddig mellém nem állt a mfogadott doki. Rendes volt nagyon.
Csak a kérdéseimet nem tudtuk megbeszélni. Szerdán megyek hozza.
Semmit nem mondott. Ne aggódjak, minden oké. Csak nőni kell neki. Szerdán ugyis találkozunk és megnézzük a rendelőjében uh-n.
De én hirtelen nem tudtam másra gondolni, mint arra hogy biztos én nem eszek eleget. Éhes nem vagyok, napi 5-6szor eszek, csak keveset.
Nekem jó lett az Afp eredménye és minden más is.Mégis lemaradozik a babám.
Jó lenne tudni, hogy mitől.
:(
Majd írj, hogy mi újság veletek.
(utolsó válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!