Ki mikor ment 4d ultrahangra először? Megtudták mondani a baba nemét? Esetleg látszott olyan dolog (pl betegség) amit a sima 2d-sen nem vettek észre?
23 hetesen mentünk először és utoljára. Kiderült, hogy fiú. :-) Semmi rendellenességet nem vettek észre, teljesen egészségesnek tűnik egyelőre.
Itt (Miskolc) 45-50 percig tart az UH vizsgálat, adnak róla rendes orvosi leletet is. Az egész vizsgálatot megkapjuk dvd-n, plusz egy színes fényképet is a babáról. Ez öszesen 9 ezer forintba kerül - gondoltam, összehasonlításképp leírom, bár ez nem Békéscsaba.
Mi 27 hetesen voltunk 4D-s uh-n. Igen nekünk már megtudták mondani, hogy kislányunk lesz. :o) Teljesen egészséges kisbaba, nem láttak semmi rendellenességet.
38 hetes kismama
Szia!
14 hét, 24 hét, 31 hét és 35 hetesen voltunk
Mi a pólus centerben csináltattuk. 12300 volt és negyedik alkalom ingyenes.
14 hetesen ijesztő volt a látvány de ott a genetikai szűrés a fontos mindent megnéztek, 24 hetesen nekem semmi hasonlóság nem volt egyikünkkel sem, de ott már szép volt.
31 hetesen már jó volt annyira édes volt vigyorgott ezerrel és a könyökét akarta volna nyalogatni az uh-s csajszi azt mondta hogy biztos most valami édeset ettem és az tetszik neki.
35 hetesen meg már csodálatos képek lettek és egyértelmű hogy apára hasonlít a fiam. Ja 12300 ért 30 perces dvd cd annyi képpel amennyi sikerül róla nekünk volt legkevesebb 20 de van olyan hogy 58 is. 1 nyomtatott kép és genetikai szakvélemény van benne.
Kérjél képeket privátban azoktól akik válaszoltak. Én neten nézegettem a 4d képeket de itt a legjobbak vannak kint. És ha azokra hagyatkozol akkor csalódás lesz lehet a minőséget tekintve.
Először 12 hetesen, már akkor tutira mondták (meg is mutatták) hogy kislány.
4,5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!