37. héten nem késő streptococcust szűrést csináltatni?
csütörtökön leszek 37 hetes ,de csak hétfőre van időpontom dokihoz,a vesegyulladás okozta 1 hét ágynyugalom miattt kimaradt a streptococcus vizsgálat,úgy olvastam 35-36 héten nézik,de baj ha nekem 37.héten nézik? Megnézik még egyáltalán?
Lehetséges hogy ha esetleg fertőzött voltam/vagyok a vesegyulladásra kapott antibiotikum hatott a streptococcusra is?
Nekem is akkor nézték legutóbb.
Ha nem szülsz meg közben, akkor nem késő a legvégén sem.
Antibiotikum függő, hogy hatott-e.
Nekem minden terhességnél a dokim 20 nap semicillint írt elő a 36-37. héttől, azt mondta, kiirt mindent, ha közben lenne valami még (és akkor levette a mintát is, de az negatív volt.)
A szülés előtti utolsó nap is kijöhet.
Nekem szülés előtti egy hétben egymást váltották a kitenyésztett baktériumok. Három, egymást 1-2 naponta követő tenyésztésre három különböző baktérium jelent meg.
Az egyik annyira durva volt, hogy a még járványügynek is le kellett jelenteniük az esetet, aztán az egész szülészetet átfertőtlenítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!