A kötelező fogorvosi vizsgálatra mindegy, hogy mikor megyek el?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 19:37
1/7 anonim válasza:
Mindegy mikor mész el, és nem is kötelező, csak ajánlott.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hittem kell a pecsét az 1szeri támogatáshoz
2010. máj. 3. 19:40
3/7 anonim válasza:
Engem nem küldtek, végül nem is mentem. ;)
4/7 anonim válasza:
Én is azt hittem amikor a lányomat vártam, el is mentem, de csak megnézettem, nem engedtem csinálni vele semmit. (Már majdnem hajlottam rá, mikor a hugomnak beadtak egy injekciót ott, mert neki csinálták a fogát, amitől pár óra múlva kegyetlen módon feldagadt a szája, és én innentől fogva hajthatatlan voltam, hiába mondták hogy nem ártok vele, én úgy gondoltam, mi van ha nem rajtam jön ki allergiás reakció, hanem a lányomon a pocakban, és észre sem veszik? Szóval én nem engedtem.)
De nem kell a pecsét sehova, csak ajánlott elenni. Enélkül is megkapod az egyszeri anyaságit, családit, gyedet (ha jogosult vagy) vagy gyest.
18 hós kislány anyukája és 21 hetes ikres kismama
5/7 anonim válasza:
én most voltam 32 hetesen. le is cseszett a fogorvos h mért nem mentem hamarabb, mert van lyukat, és azt most már nem rakhatja rendbe......de nem fáj, remélem így is marad.
6/7 anonim válasza:
Nem kötelező,csak ajánlott a fogorvosi vizsgálat.Pecsét sehova nem kell,azaz anyasági segélyhez,és a többi juttatáshoz sem.Gratulálok!
7/7 A kérdező kommentje:
köszi csajok
2010. máj. 3. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!