Ha sokat teszek-veszek es utana faj a pocim, picit szur, akkor a babamnak artottam vele? Mennyi a megengedett mozgas, takaritas? 25 hetes kismama
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 03:43
1/4 anonim válasza:
Szia
Olyan hogy megengedett nem nagyon van mert mindenki mást bír amikor már érzed hogy nem túl jó akkor minden kép pihenj egy nagyot és ne hajtsd magad túl
2/4 anonim válasza:
Szia. Jól írja az első válaszoló, nincs olyan, hogy megengedett. A terhesség különböző szakaszaiban mást-mást bír az ember. Nekem is volt, hogy túlterheltem magam, mert pont most volt házátalakítás nálunk, de a babának ezzel nem ártottam. Ha szúr a pocakod, akkor azt jelzi, hogy ideje pihenni, ilyenkor dőlj le egy félórára. Nyugi, én rengeteget mászkáltam, lépcsőztem, mert muszáj volt, úgy hogy nyitva a külső méhszájam, és meg van rövidülve a méhnyak, de még egyben vagyunk, a babám jól érzi magát odabent. Boldog babavárást! 37 hetes kismama.
3/4 anonim válasza:
én is reggeltől estig talpig vagyok és sajna tegnap már megis kaptam az érte járó jutalmat:egész éjjel keményedtem.a párom is tudatta velem hogy pihenjek többet de könnyü azt mondani.mosni,főzni,takarítani+a két éves kislányom szóval van mit tenni venni.a lényeg attól függetlenül hogy tényleg szünetet kell tartani és legalább fél órákra időközönként lecsücsülni a seggünkre.32 hetes
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi!En is nagyon sokat teszek veszek sokan vagyunk sok a mosatlan a mosni valo dehat akkor leulok en is a seggemre!!!:)
2008. nov. 4. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!