33+2 hetes vagyok 1930gramm a becsült súly, szerintetek is kevés?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál.
BPD: 78mm
FL: 65mm
TAD:93mm
Ferde fekvésű
Becsült súly:1930gramm
2fokba érett lepény
Áramlás jó, megfelelő magzatvíz
Szerintetek a korának megfelelőek ezek az adatok?
Van magándokim de szabin van, jövőhéten fogja látni az eredményt.
Ezt a korházba csinálták.
Annyit mondott aki csinálta hogy kicsi baba de minden rendben.
2018. dec. 17. 14:17
1/12 anonim válasza:
Soha ne foglalkozz a becsült súllyal...hazugság.
2/12 anonim válasza:
Szia en onnan szoktam tudni hogy jo-e hogy a googleba beirom a magzat korat es ott kidobja hogy mi milyen meretu a baban es nekem eddig nagyon megbizhato volt mert mindig akkora volt. Probald ki van sok ilyen oldal ahol a kort es a mereteket felsoroljak biztosan talalsz egy jot, de ha az orvos is mondta hogy kicsi akkor bizony kicsi, a magan doki sem fog mast mondani, de a lenyeg hogy egeszseges
3/12 anonim válasza:
A becsült súlynak semmi köze a valósághoz, 1 kg eltérés is lehet bármelyik irányba.
4/12 anonim válasza:
ilyenkor heti 250g-t híznak átlagban...szoval teljesen rendben van,de nagy eltérés is lehet ám a becsült sulyhoz képest
5/12 anonim válasza:
Egyebkent igen a suly tenyleg lehet teves. Hazugsagnak nem mondanam mert az orvos nem hazudik csak talan nem ugy becsuli, viszont a hosszat geppel meri es ha nagy az elteres akkor valoban kicsi.
6/12 anonim válasza:
Nekem szerdán azt mondták 33 hetesen hogy 2300-2500körül van. Másnap megszületett 1380 grammal 35cm-rel.
7/12 anonim válasza:
Nekem kerek 34 hetesen kb. 2 kilót mondtak, doki szerint tök rendben van.
Kerek 34 hetesen 2 kilóra becsülték.
BPD 87mm
FL 65,4mm.
De egyébként 1mm elmérése is már változtat sokat, úgyhogy nem érdemes rá adni.
8/12 anonim válasza:
Bocs, másoltam a választ, azért szerepel kétszer, hogy 34 hetesen 2 kiló.
9/12 anonim válasza:
Ezek nagyon is csak becslések. A fiammal én is 33 hetesen voltam nem rég ultrahangon, 2200 grammra becsülték, és a nagykönyv szerint így kb. 3600 grammal kellett volna születnie. 39+1 hétre szültem 2950 gramm lett. A lányomat kisebbre becsülték, ő meg 3380 grammal született 39+5- re. Ha a doki szerint minden rendben, akkor ne törődj vele.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊
2018. dec. 17. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!