Szinkretista elmélkedésekre és gyakorlásra spirituális barátot keresek?
Nagyon rég használtam ezt az oldalt, de most valamiért felnéztem, régen sok ismerőst szereztem itt, szóval gondoltam teszek egy próbát a jelenlegi érdeklődési körömhöz kötötten. :D
A szinkretizmus lényegében annyit jelent, hogy nem kötelezi el magát egy személy egy adott valláshoz/lelki irányzathoz, hanem mindenből merít, ötvözi és kutatja őket, hogy a legmegfelelőbb megértést nyerje a világról amiben él.
Nem vagyok semminek a tagja, de sok irányzattal szimpatizálok és még többet szeretnék megismerni a jövőben, szeretem a kapcsolatokat meglátni a különbségek helyett.
Követendő értékeim a megértés, empátia, tudattágításra való hajlam és a feltétel nélküli szeretet, olyan irányokkal ismerkedtem eddig is amikkel ezekben előre léphetek és ezután is így lesz.
Jelenleg a keleti irányzatokban találom meg leginkább a felébresztő hatású tanokat, mint a hinduizmus, Taoizmus, Buddhizmus, de vonzódom a Jézus által képviselt szeretethez is.
Több spirituális gyakorlat is érdekel, gyakran meditálok (csend és mantrameditáció), yogazok, vonzódom a tantrához, de még nem tudok róla sokat és megfelelő tanító nélkül nem is szeretnék belebonyolódni.
Szeretek intuitív dolgokat csinálni akár yogaban, vagy a táncot/egyéb mozgást is transzállapotban megélni.
Szeretek alkotni mindenféle módokon és ezt összekötni a tanultakkal.
Vonzanak az alternatív életmódokat folytató közösségek és a társas tevékenységekben látom a legnagyobb lelki doppingot amit nyerhet az ember.
Olyan személy(eke)t keresek, aki szintén arra törekszik, hogy az elméjét minél egészségesebb szintekre tornázza, közben megtanulja a nyugalom megélését, az egoja hamis aspektusait megszűntesse és újratanulja az élet megtapasztalását.
El akarom tűntetni magamból az ítélkezést, a gyűlöletet és a félelmet amennyire csak tudom, úgy érzem sokat haladtam ezekben, de mindig van hova fejlődni.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan, nemed/korod nem számít, meg semmi hasonló, csak az, hogy ki akarsz lenni valójában. ^-^
Én 23 vagyok & fiú, de remélem téged sem érdekel. :D
Budapesti vagyok, de netes beszélgetés is érdekel ha nagy a távolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!