Keresem Életem Párját!Lenne kedve ismerkedni valakinek?
Szeretném megtalálni azt a nőt akit szerethetek és boldoggá tehetek életem végéig.
27 éves férfi vagyok.
Őszinte, kedves, hűséges és ragaszkodó típus :)
Nem szeretnék gyereket de egyszer szeretném feleségül venni azt a nőt akit nekem szánt a sors :)
Ha kialakul közöttünk a kötődés, számomra te leszel az egyetlen és örök :)
Az a baj sose jutok el oda hogy ezt megismerhessék bennem a nők, mert mindig eltűnnek.
Gondolom azt hiszik papucs vagyok vagy kis szerencsétlen.
4. Köszönöm szépen a biztatást .
5. Sajnálom hogy a férjednek nem te vagy az első :(
Remélem írtak neked. Szerintem biztos találsz majd valakit, csak vigyázz, hogy ne légy túl érzelmes. Pl. ha önérzetes vagy, vagy könnyen megbántanak az se jó, velem is sokszor volt már.
Hajrá:)
Nem írt nekem senki sajnos.
Nem bàntanak meg könnyen,nem vagyok az a megsértődős fajta.
Sőt még haragudni se szoktam emberekre.
Köszönöm szépen a bíztatàst ,kedves tőled :)
Valamikor én is így álltam hozzá,és azt hittem meg is találtam.
Aztán elmarta a barátaimat,tönkretette a hobbimat, ahol tudott szóban lealázott, és egyéb.
Lakásom volt, jó állásom és optimista voltam és derűs.
Most már nincs lakásom,nem vagyok optimista és abszolút kiábrándultam a nőkből. Senkivel szóba sem állok.
És miért? Mert hittem, mert bíztam, mert boldog voltam....De inkább naiv és bolond. Szintén 27 éves voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!