Tinderen mikor jelenek meg nála?
Figyelt kérdés
Jobbra húztam valaki a Tinderen, aki a közelemben lakik. Az én profilom mikor jelenik meg nála? Rögtön amikor feljön az oldalra ahogy jobbra húztam, vagy esetleg több nap vagy hét után is megjelenhetek nála?2023. szept. 5. 19:57
1/8 anonim válasza:
Igen kb. bármikor, valószínűleg nem azonnal, de az is lehet, hogy soha ...
2023. szept. 5. 20:29
2/8 anonim válasza:
Szép vagy?
2023. szept. 7. 14:26
3/8 anonim válasza:
Jo eséllyel soha, de van rá esély. Nincs priorizálva az, hogy olyan jelenjen meg aki likeolta már öt.
2023. szept. 7. 19:36
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, de mivel a közelben lakik (10km) így valószínűleg fel fogja neki dobni a profilomat, mivel nekem is feldobta a Tinder az ő profilját, nem?
2023. szept. 8. 12:54
5/8 A kérdező kommentje:
Vagy már rég feldobta neki, csaknem húzott jobbra..
2023. szept. 8. 12:55
6/8 anonim válasza:
Nem, véletlenszerű hogy mit kapsz a közelben. Persze ha mindenkit végig lapoz akkor megfogja kapni biztosan a tiedet is, de ez elég ritka nőknél.
2023. szept. 8. 20:40
7/8 anonim válasza:
Nekik nagyon sok van. Statisztikailag te nem jelensz meg, vagy ha mégis, akkor is nagy az esély, hogy átsiklik feletted.
2023. szept. 8. 20:43
8/8 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy én férfi vagyok? :D
2023. szept. 9. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!