Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valóban olyan rosszak a német...

Valóban olyan rosszak a német importos autók?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani, de Németországból származó autóim azok mind jó állapotban voltak, nem voltak rozsdásabbak egy magyar kocsinál. Tény, hogy mindig a kínálat tetejét lőttem be vásárlás előtt. Lehet, csak én voltam szerencsés, de valóban olyan rosszak a német importos kocsik, ahogy beállítják. Én egy kicsit mást is gondolok erről a témáról, ami most aktuális, de az már más történet.
2021. júl. 30. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Ausztriában élek és azokat az autókat küldik Magyarországra, Romániába, Afrikába, amiket itt már nem lehet eladni, mert érnek 2000 eurót, világít az összes lámpa benne, már szaraxik a turbó, kettőstömegű, de drágább lenne őket kicserélni, mint amennyit az autó ér. Na, és ezeket küldik ki az országból. Úgyhogy nem ajánlom senkinek. Ettől függetlenül örülök, hogy te eddig jól jártál és kívánom, hogy ne is legyen gondod velük. De ezt azért elmondom, hátha valakinek hasznos lesz.
2021. júl. 30. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Igen. Persze kivétel mindig van és ha a lista tetejéről válogatsz, akkor nem fog túl nagy meglepetés érni. De legyünk őszinték, a magyarok 99%-a nem azért néz osztrák és német autópiacot, mert sok pénze lenne. Sok pénzért itthon is tud kifogástalan állapotú autót találni (hacsaknem valami nagyon ritka autót keres, ami itthon nincs, de azt most hagyjuk). Külföldi piacot 99%-ban azok a magyarok néznek, akik olcsón akarnak autót és ahogy már előttem elhangzott, hozzánk ezek az olcsó romhalmazok jutnak be. Mondhatnám úgy is, hogy amit odakint magyarok megvesznek, az az a kategória, amire itthon azt a jelzőt aggatjuk, hogy "putri", meg "cigány".

És akkor tegyük tisztába azt is, hogy náluk drágábbak az autók, viszont szarabbak. Az, ami itthon lenne pl. 1 millió, az kinti árfolyamon másfél. Ebből az is következik, hogy a náluk 1 milliós autó az sokkal rosszabb, mint az itthoni 1 milliós. Tehát ár-érték arányban SOHA nem éri meg kintről venni autót (a behozatalról nem is beszélve), dehát ezt próbáld meg megértetni a sok idiótával.

2021. júl. 30. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
64%

Azért lehet következtetni arra, hogy ezeket már lelakták és ha meg is kapták a kötelező szervizt, akkor a gépkönyv szerinti horror kilométereket tartották be.

A németeknél miután a németek túladtak a kocsin, a helyi törökök veszik meg, majd jön keletre.

Az olaszoknál ugyanez, eladja, megy a románhoz, albánhoz aztán jön ide amikor már azoknak sem kell. A francia is lelakja rendesen ide csak a szarok jönnek be.

2021. júl. 30. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem azt mondom, hogy mind rossz. Viszont amit itt megveszel olcsón a kereskedőtől, az valószínű hogy az lett. Gondold végig, hogy oké hogy te olcsón veszed, de azon már rajta van a nepper haszna és a behozatal költsége is. Hát akkor mennyire olcsó lehetett kint? És vajon miért? Igen, mert annyira sz@r volt.
2021. júl. 30. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
13%
Dehogy rosszak. Nem véletlenül ennyire elterjedt a németországi import már több, mint 30 éve. Csak mióta van internet, mindenki nagyon okos lett, és amiatt terjedt el az, hogy a német autók szarok, és bezzeg az itthoni autók....
2021. júl. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!