Lányok! Porsche Cayenne tetszik nektek? Ha randira ilyennel mennék pozitiv , komoly benyomást keltenék Link van autorol amit kineztem 28/F
Először is bocsi nem vagyok lány.
Úgy 16-17 éve a gimiben még nagyon utána fordultunk egy ilyennek, de így mostani fejjel nézve valóban elég idétlen kinézetű autó, hogy az #1-eshez csatlakozzam. Viszont én pasiszemmel nézem, egy csajnak lehet elég a Porsche logó. Mondjuk az ilyen "mivel jöttél? mutasd a kocsikulcsod" nőktől óvakodnék :-|
XD
-"Persze előtte egyolajcsere és lambdaszondacsere előzze meg az alfáskodást"
"Please refuel"
-Csonti Car
Nagyon egyben van ez a hirdetés
Felénk a valamire vitt purdék járnak ilyenekkel.
Igazi örök élet az autó, megveszed többet sosem tudsz megválni tőle, akinek annyi pénze van,hogy ezt fenttartsa és tankolja az nem ilyent vesz.
Elgondolkodtam:
Milyen lehet az a pasi, aki egy ilyen autóval próbál meg "pozitív komoly benyomást kelteni" a randira hívott nőben?
(már a megfogalmazás is elrettentő)
Lehet hogy a nagyzolni vágyó lányok nem tudnak ellenállni, de valójában senki nem akarja egy olyan idiótával összekötni az életét aki a kocsira költi a fizetését. Mert az ugye nem kérdés, hogy a lambdaszonda cseréje az nem a megoldás, hanem csak a kezdet 🙂
Akármilyen átlagos kocsival érkezz, ébressz benne bizalmat, és ha elmegy hozzád a lány, inkább az fogja megtartani melletted, hogy hogyan laksz. Költsd a pénzt a lakásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!