Hol vegyek autós telefontartót?
Nagyon rossz tapasztalatom van az ilyen tartókkal kapcsolatban, amit eddig vettem mind lötyögött út közben, és majdnem kiesett belőle a telefon. Nem ablakra cuppantósat keresek, hanem a klíma rácsára illeszthetőt.
Tudtok-e javasolni olyan márkát/típust, ami masszívan megtartja a telefont, és nem törik el pár hét alatt?
Én ilyet használok kb. 2 éve, könnyű belerakni a telefont, jól megfogja, könnyű kivenni a telefont. Még sosem esett le útközben. Asszem tesco vagy auchanban vettem pár éve, így néz ki:
Az mind lötyög amit a rácsra teszel.
Csak a szélvédőre nyomott a jó.
Szellőzőrácsba rögzíthetőt használunk, nem akar leesni, sem a lamella eltörni. A telefont nagyon jól tartja, kényelmes beleteni, kivenni.
(érzékeli a telefon közeledését, és motorral széthúzza a tartókarokat, kivételnél ugyanígy, a telefonra oldalról ráfogó emberi kezet érzékeli, és elengedi a karokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!