Milyen kis autót érdemes venni ami fogyasztásban/fenntartásban is viszonylag jó és olcsó?
Figyelt kérdés
VW Polo-t már néztem, Suzuki Swift, Fiat Punto 2 kilőve, bár Grande Punto nem tudom milyen lehet. Ezeket néztem nagyon mást nem igen ismerek.
Fontos, hogy ne csak viszonylag olcsó fenntarthatóságú autó legyen hanem megbízható is.
Keret sajna 1 millió ft.
jan. 28. 19:32
1/8 anonim válasza:
Nekem volt egy Ford Fiestam és életem legjobb autója volt, imádtam. Legközelebb is szert teszek egy ilyen autóra. Kis fogyasztású volt, a karbantartása sem került vagyonokba. Szerettem. VW Polom is volt na azt biztosan nem vennék újra, rengeteg pénzem ráment. De kinek mi.
3/8 anonim válasza:
Ha szerethető jól felszerelt kisautót szeretnél akkor Lancia Ypsilon. [link]
Ez egy Grande Punto műszakilag, de olcsóbb nála sokkal.
4/8 anonim válasza:
Citroen C2 1,4HDI
Nincs Dpf, kettőstőmegű
Alulértékelt, emiatt olcsó..
Viszont fürge, èlmèny vezetni
6/8 anonim válasza:
Fiesta jó, de száguldozni nem nagyon tudsz vele. Nekem is ez van, keveset is fogyaszt.
7/8 anonim válasza:
Chevrolet Spark LT-m et tavaly kerek 1 millióért adtam el. Soha még nem volt olyan megbízható autóm. Három Chevym volt egymás után, sajnos már nem hoznak be Európába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!