Az audi 100-asomban megemelkedett az olajszint valószinű benzin, de hol mehet bele?
Bocs én nem vagyok szerelő de azért leírnám hogy mi jutott eszembe. Szóval nem lehet hogy egyszerűen hengerfejes lett az autód? Nekem a szerelő mondta hogy olyankor a hűtővíz keveredhet a motorolajhoz, ettől a színe olyan világos barnássá válik, és akár a szintje is nőhet gondolom én. Ja és ami nagy baj ilyenkor az az hogy a kenés tökéletlenné válik, amitől nagy erőkkel elkezd kopni a motor, és talán még be is állhat.
Nézd meg hogy a hűtővized szintje nem változott e meg. Ha hengerfejes a kocsi,a hűtővíz el is szokik tűnni...Nekem még bugyborékoló hang is kísérte a jelenséget (Opel Astrám van) Nálam sajna későn lett orvosolva a probléma, és a vizes olajnak "köszönhetően" károsodott is a motorom, ezért ma már kajálja a motorolajat rendesen. Előtte nem ette.
(Egy lelkes amatőr)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!