Van olyan könyv ami a robogókról szól? PL: a motor felépítése, szerelése?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 16:46
1/5 anonim válasza:
Igen, az a címe, hogy Robogók - Szerviz, és javítás!
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Interneten, GOOLE-ban nézz utána, vagy kérdezz ha nem világos v-mi:))
4/5 A kérdező kommentje:
kerestem de nem találtam köszi a linket! :DD
2011. ápr. 4. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Milyen motor vezethető a1-es jogsival?
Csak azért kérdezem mert most akarom megcsinálni és hallottam már olyat hogy csak 11 kw-ig vezethető.De olyat is hallottam már hogy az összes 125 köbcentis motor vezethető
Aprillia RS 125-öst tervezek vásárolni. Találtam 24le és 15 le-s modelleket is egyaránt. Milyen motor jogosítvány kell hogy vezethessem legálisan?...
Szóval hogy is van akkor ez most :D ? 125-ös de mégse ?
Derbi Predator jó motor/márka?
Ilyet szemeltem ki magamnak, de előtte kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Egy éves kislánynak szülinapi ajándék? Van egy 3 éves tesója, tehát nagyon sok játékunk van már (építőkocka, könyv, járművek, bébitaxi, motor, baba, stb. )
Még azt sem tudom eldönteni, hogy olyan legyen amivel csak ő játszik, vagy amivel mindketten játszhatnak. Gondolkodtam golyópályán. Akinek ilyen van, lefoglalja a babát?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!