Mennyibe kerül kb. egy limuzin?
Figyelt kérdés
A kilenc éves unokaöcsém a minap kérdezte tőlem és megígértem neki, hogy kiderítem :)2009. ápr. 3. 20:52
1/7 anonim válasza:
Milyen limusinra gondolsz? (A Dacia Logan pl. egész olcsó) ha strech limusinra gondolsz az már kicsit drágább, olyan százezer dollár körül már kaphatsz.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is úgy 30 milla HUF-nál kezdődik egy olyan tipikus,hosszú stretch-limuzin.Persze ahogy írták,típustól is függ meg felszereltségtől.
3/7 anonim válasza:
Használtan még olcsóbb, egy 5-6 éves Lincoln Town Car már 8-10 millióért kapható. Németországban pedig még kevesebbért.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ha hummer limóra gondolsz akkor nagyon drága kb.50 millió ft. ha egy fehér lincoln town carra gondolsz az már ólcsóbb kb. 10 milla
7/7 anonim válasza:
Binz Mercedes limuzin, a legjobb! kb. 120.000 Euro a legolcsóbb. netto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!