Ha Simsonra fent elvezetett kipufogót teszek, az nem fog zavarni a vezetésben?
Figyelt kérdés
Úgy értem,elég közel van a lábhoz,így esetleg megéget hiába a védő az is fémből van.
14/f
2011. aug. 31. 20:40
1/7 anonim válasza:
hát igazából az endurokra raktak ilyen kiput gyárilag hogy ne menjen bele sár gondolom de teljesen felesleges ha nem sárba mész vele ráadásul említettek miatt veszélyes is lehet
2/7 Toborc válasza:
ilyenkor már hosszú nadrágba, farmerba motorozz, és a fent futó kipufogón van ilyen védő rács ami nem melegszik anynira fel mint a kipufogó az is soka számit
3/7 anonim válasza:
Nekem folyt vmi a kipufogóból. Ha megemelt kipufogóm lett volna akkor szépen odafolyt volna a lábamhoz.
4/7 anonim válasza:
Én nem ajánlom nekem is volt szinyóm ráraktam de 1 idő után már meleg volt a védő is és nekem kényelmetlen volt, vissza is raktam a simát.
5/7 anonim válasza:
Most, hogy jön a tél és gondolom motorozni fogsz télen is, az enduro könyökben szépen lecsapódik a pára és belefagy, ezáltal eltömíti a kipufogó könyököt. Nem lesz kellemes.
6/7 anonim válasza:
Ha nem mész vele nehéz terepen felesleges rárakni, mert zavar is vezetés közbe, és a kipufogócsonkba is összegyűlik a sok olaj amit mindig le kell szedni és kitisztítani. A sima kipufogó jobb. (Ha tetszett a válaszom, értékeld kérlek.)
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor végülis jól gondoltam,köszönöm a válaszokat
Ha van más vélemény jöhetnek még :D
2011. szept. 1. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!