Mi fogyaszt kevesebbet egy Toyota Priustól?
Ha jól tudom olyan 5 alatt van a fogyasztása.. sokan azt mondják hogy 3 literrel is eljár..
hát megmondom őszintén hogy nem ismerem még, de mindenképp kell egy keveset fogyasztó 4ajtós autóféle.
p 21:21
Köszönöm!
Te vagy az egyetlen, aki megértette, hogy mit is írtam le.
-------------------------------------
A csóró hülyegyereknek -a százezer Ft-jával- meg üzenem,
hogy 10 millát tegyél le barátom, hogy egyenlők legyenek az értékarányok.
Ez nem egy Trabi...
Tuuudoood?!
Apuci el vagy te tévedve a milliókkal...
A W203-asból a legutolsó darabot is 2007-ben gyártották, még ha ilyened lenne az sem érne 4-5 gurigánál többet...
Örülnél te annak a 2 kilónak 1 óra vezetéssel, csak f0sol, hogy nem sikerülne a produkció aztán nem adnád oda a vasat.
Árban ami nyerő : gázosított 1.0 swift ! de 3literes Audi A2 is jó. 2.4 átlagot fogyasztott országúton a Lupo 3L nálam ez volt a rekord. Ehhez képest minden sok :D
Ilyen minimumfogyasztási kategóriákban nem azt kell nézni hogy a másik kocsi csak 1.5literrel eszik többet ,hanem a százalékot .Tehát ha van egy 3l/100km ,meg egy 4,5l/100km az 50%-al többet eszik, ami rengeteg! Úgy aránylanak egymáshoz mint egy 8 és egy 12litert fogyasztó kocsi. Így mindjárt másként néz ki a dolog.
Hát,Komám!Én tavaly télen 5.1 lityis fogyasztást értem el a 16 éves 1.4-es f astrámmal vegyesben.Persze nem azért mert az autó nem bírt többet benyelni,hanem,mert úgy használtam.
Kötekedésre meg nem reagálok,biztos lesznek,akik jobban tudják,hogy ezt nem lehet.Én meg tudom,hogy lehet.
A Kérdezőnek mondom,hogy így is lehet.
Amúgy meg régebben olvastam egy tesztről,amiben az 1.0-es swift kevesebbet fogyasztott,mint a hyper-szuper toyota meg vw hybridek.
igen ez mind jó és szép csak a lényeg inkább a városi fogyasztáson lenne, tudom ezt nem írtam csak egy városi ember az általában városba járkál vele legtöbbet
Úgyhogy most újrafogalmazom a kérdést:D melyik lenne az az autó ami városba keveset fogyaszt és még autó kinézete van?
Dieselből Renault Clio 1.5 dci (2002-es) 4,5 Literrel eljárok vele.( 320.000 km van benne és nincs vele sok gond ha megkapja a karbantartásokat és nincs széthajtva)
Benzines: Régi Swift 1.3 as 16 szelepes, 80-90 körül 5 literrel eljár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!