Merre kell forgatni a kormányt jobbra kanyarodásnál?

válasza:

válasza:

válasza:Ha még be sem ültél az autóba, akkor nehogy levizsgázz! Normális vagy? Ha át is mennél, vállalnád a kockázatot, hogy egy ilyen amatőr mint te randalírozzon az utakon?
Am nem fogsz átmenni. Hál'istennek. Ha még kanyarodni sem tudsz, akkor nem tudom, hogy hogyan fogsz pl két autó közé beparkolni.

válasza:

válasza:Jaaa hogy ez már a Rutin!
Vigyél megpucolva egy csírkét,tuti sikerülni fog:D
ellentétesen tekerd a kormányt:) és a közepénél fogd.

válasza:

válasza:Unatkozol??
Írtó fárasztó vagy
De tényleg 8 éves lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Melyiket kell kicserélni?
Meg lehetne azt oldani, hogy amikor csak az alapjárat miatt kell forgatni a motort, akkor lenne mellette egy kis, mondjuk 30cm3 motor, ami éppen csak annyira erős, hogy forgassa a nagy motort. Amikor el kell indulni, akkor a kismotor leáll, a nagymotor kapja az...
Simán a csavarnál egy villáskulccsal vagy van valami extra módszer? Sebesség üresben legyen? Légyszi aki tud segítsen!
Persze úgy értem, ha kiszedtük az ékszíjat előtte. A külső tárcsa tudom, hogy fix, de a belső szabadon fut? Vagy a belső is a főtengellyel együtt forog?
A tipus Peugeot 206, 2000 évjárat. A bal első kerék, ha jobbra fordítom a kormányt, súrlódó hangot ad, néha csak ciripelő, máskor olyan mintha téglát húznánk a betonon. Van amikor részben elmúlik, és csak a nagyon éles kanyarokban lehet hallani kis ciripelést. Mintha valami fémalkatrész súrlódna.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!