NEM INDUL AZ AUTÓM?! MIA BAJA?

válasza:

válasza:

válasza:Próbáljátok meg betolni...
Ha beindul akkor egyértelmű önindító.

válasza:Ha betolják és önindító probléma akkor,csak úgy indul be ha,lendületbe van és rá indítasz.
Vannak a motornál kis biztosítékok.Nézd meg melyik milyen színű és amelyik fekete, elszíneződött,cseréld ki.
Általában ezt jobb oldalon találod egy zárt doboz szerűbe.
Ha szervizbe viszed és egy ilyen filléres dolog tönkre megy ,,nagyon meg vágnak.

válasza:Lehet hogy csak a bizti nem jó de az sem megy ki véletlenül....
Nem kell egyből márkaszervizbe rohanni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyik reggel nehezen indult be aztán 5 perc autózás után leállítottam de újra indítani nem tudtam.3 nap után ismét beindult,le is állt de betolással sikerült hazajutnom vele de azóta semmi. Az aksit is feltöltöttem,így sem indul.Ki kellene kötnöm a riasztót? Vagy mi...
Sziasztok egy 96 os évjáratú Renult Megane 1.9 D ről lenne szó. Nem birom megfejteni, hogy mi lehet a probléma oka, hátha tudtok nekem segiteni. Az autó hidegen egy izzitás után tökéletesen elsőre indul, viszont amint eléri a 90 fok körüli hőmérsékletet és úgy...
Sziasztok. Egy Renault Megane-ról van szó, 1.9 szivó diesel, hidegen elsőre elindul gond nélkül, viszont melegen van, hogy első esetleg második próbálkozásra sem indul. Olyankor ha várok vele egy pár percet egy izzitás után pöccre indul. Nem mindig csinálja ezt, de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!