Na. Én nem tudom. Mit kell tenni, ha a hűtőfolyadék szintje a minimum alá csökkent? Ez a fagyálló ugye, amire rá van írva filccel, hogy -25°.
Nem az ablakmosó.
Most ehhez én hozzáönthetek otthon? És mit?
Amit a Lidlben látok kannában kék folyadék? Mi a neve? Hogyan keressem?
Vagy a szervízben/benzinkútnál kell kérni, hogy töltsék fel?
Gazdaságos megoldást keresek.
Hozzátölthetsz otthon...
Liedl > Olvasd el mi van ráírva (az ablakmosó lesz)
Vegyél valahol fagyállót és akár töményen is utánatöltheted ami hiányzik, legközelebb ugyanennyit desztillált vízből tegyél.
Mielőtt elcsesznéd, a benzinkutas segít. Lehet, hogy nem a kúton a legolcsóbb a hűtőfolyadék, de legalább tudja hogy mit, hova és mennyit kell töltenie.
Egy elbarmolt hűtő többe kerülne. Amúgy a jogsihoz ezt is tanítják...
Van diplomám, és anyagismeretem is, pl. 10m-ről megmondom, hogy hány g-os a papír, vagy mi az oldószer. Szóval köszi, szerintem menni fog :)
Lehet, hoyg a jogsihoz elmondták, de azt 17 évesen szereztem, most meg én 47 vagyok, s az autó csak 1 éves.
van férjem is, de most külföldön, és nem akartam égetni magam :) Amúgy biztos megcsinálná nekem:)
Csak úgy, mondom, egy kérdésről még nem a képességeimet kell találgatni:) - vagy te tudod, mi a pié? Vagy a hól? Mert ezek is köznapi dolgok:)
Egyszer egy női piperecuccos boltban voltam elveszve a mindenféle biszbaszok között, odajött egy eladócsaj segíteni.
Állt ott mellettem egy picit, töprengve nézte amit én, felsóhajtott, rám nézett mély együttérzéssel, és bólogatva ezt mondta:
"Jó bonyolult, mi? Pedig olyan ez nekünk, mint nektek a hatosanya..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!