Megbüntet a rendőr ha amerikai típusú lámpám van elöl? Úgy értem ha meg van csinálva hogy az irányjelző folyamatosan 5 w-on ég és indexelésnél villog.

válasza:

válasza:Nagy eséllyel megbírságolnak, idéznék a 6/1990 KöHÉM rendeletből:
54§
(3) A helyzetjelző lámpák fényének - anélkül, hogy a többi jármű vezetőjét zavarná - sötétben, tiszta időben 300 méter távolságról észlelhetőnek kell lennie. Az első helyzetjelző lámpa csak színtelen (fehér) vagy kadmiumsárga, a hátsó helyzetjelző lámpa csak piros fényt bocsáthat ki.

válasza:

válasza:Az, hogy még nem kapták el és büntették meg, nem jelenti, hogy szabályos.
Vannak sosem elkapott gyilkosok, de attól még gyilkolni bűn...

válasza:

válasza:

válasza:# 7/9
xenont is vehetsz a neten, de attól még nem lesz szabályos a h4 helyére. (mosó, állító, stb... nélkül.)
Kapcsolódó kérdések:
Yamaha tmax 500 elkezdett csúszni a kupplung, és 5 kilométer múlva totál beszart! Folyamatosan csúszik. Nem értek hozzá. Melyikre van nagy esély, kupplunglamella, variátor vagy szíj?
Jelenleg az alábbi rajz szerint van bekötve a villamos hálózatom: A kérdésem az, hogy kizárólag a mechanikus index relé kiváltására a fenti rajzba beilleszthető e ez az Elba index relé/fesszab? Csak az index részét használnám.
Csak nemrégen került hozzám az autó, még nem ismerem a típust.
Aprilia RS50-em van, és az index nem villog, hanem folyamatosan világít. Én arra gondoltam a relével lehet a baj, de nem értek annyira hozzá. Köszi a válaszokat!
Nem villognak, hanem világítanak. Valaki? SOS
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!