Mazda 6 Tudnátok segíteni, hogy inkább milyen kocsikat nézegessek?
Most adtam a fejem autóvásárlásra(használt autó) és nem tudok dönteni.
A maximum, amit kitudok csengetni az 1.2 milla(+ az átíratás ilyesmi).
Az eddigi kiszemeltjeim Audi A4-6, VW Passat, Mazda 3 és 6, ezek 1999-2004 évjáratig vannak ebben az árkategóriában.
Valaki azzal rémisztgetett, hogy a Mazda 6-ban wankel motor csücsül és azt nehogy megvegyem. Nem nagyon találtam semmi infót, hogy tényleg wankel van- e mindegyikben, vagy azért lehet otto motorral is kapni(gyárilag).
Az a lényeg, hogy beleférjen a keretbe, megbízható legyen(ne hagyjon ott az autópályán), a teljesítménye is legyen ott, amikor előzni akarok, a szervizekre ne menjen rá a gatyám. A fogyasztás az 8 literig belefér.
A Mazda RX8-ban van Wankel, a Mazda 6-ban normál Ottót és dízelt találsz.
Milyet nézegess? Olyat ami neked tetszik, olyat amiben jól érzed magad! Egy Multipla és egy Ford Ka lehet bármilyen megbízható, járhat levegővel is a motorja, SOHA nem venném meg.
A felsoroltak mind jó autók. Mivel nem jönne ki a személyes kedvenc (Audi A6 Avant - C6), úgyhogy Passatot vennék (1.9TDI) vagy Seat Leon/Toledo (1.8T)
Köszi!
Sajnos nem vagyok nagy szakértő autós témában, így jobbnak láttam megkérdezni, hogy a kiszemeltjeim közül melyik lehet jobb választás.
Havonta egyszer-kétszer belefogok hajtani jó 700 kilométert, azért sem merek fejest ugrani bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!