Ti is dühösek vagytok, hogy ilyen hülyéknek van pénzük ilyen méregdrága vadiúj luxusautókra?
És persze egy ilyen új VW Touareg-hez micsoda kertes családi ház is tartozhat, meg még mi minden. Bele se merek gondolni...
Rakásszor látok hülyéket, bénákat tök drága új autóval és tiszta ideg vagyok, hogy ilyeneknek van pénze ilyen kocsikra, akik ennyire idióták. Mi a francból van pénzük ennyi ésszel ilyen kocsira.
Én meg aki 2 óra alvással ment ugyancsak Horvátba nyaralni, bár iszonyat álmosan, de végig kitartottam és még csak nem is hibáztam, teljesítettem a távot. Igaz én csóróként egy akkor 12 éves fossal... Ennek meg megadatik a vadiúj és drága autó és azt mondják a hírekben, hogy elalszik... Ha már annyira nem bírja, állt volna meg pihenni inkább a családjával...
Én az ilyenekre vagyok dühös. Nem mindegy neked milyen autó, s miből telik neki rá? A zebra, a lámpa, az út előtted más színű Trabant és Volvo esetén? Nem. Akkor mit dühöngsz.
A Tuareget emlegeted. Volt főnökömnek egészen kicsi cége van, s akkor volt neki ilyen, amikor kijött. Most Saab-bal jár. Nekem elérhetetlen, de nem olyan nagyon-nagyon luxus kocsik ezek.
Azert hulye mert elaludt?
Na teged sem az eszedert szerethetnek. Hogy te 2 ora alvas utan mentel Horvatorszagba nyaralni es megsem aludtal el az nem azert van mert nagyon okos vagy hanem azert mert szerencses.
Csak több eszem van. Megittam egy jó nagy bögre kávét, de ha éreztem volna, hogy nem megy, felkészítettem mindenkit, hogy lehet pihennem kell. Semmiképp nem fordulhatna velem elő ilyen. Tehát sokkal több eszem van, mint ennek a csávónak, mégis elérhetetlen számomra egy ilyen autó. Ez rohadtul nem igazságos.
Amúgy meg bizony más az út színe meg anyaga meg minden egy ilyen autóból az útnak.... Mert ezeknek olyan fénye van, sokkal világosabb tőle az út éjjel és olyan futóműve meg mindene, hogy teljesen más ilyenekkel közlekedni, mint átlag autóval. Össze sem lehet hasonlítani ezeket egy olcsó autóval.
Amúgy meg bizony más az út színe meg anyaga meg minden egy ilyen autóból az útnak - Te teljesen félreértettél.
Én a te helyzetedre utaltam, hogy neked nem lesz rosszabb/jobb az életed attól, hogy előtted milyen drága kocsival mennek.
Ha ez az ember Trabiban alszik el, akkor mi van? Neked jobb lesz valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!