Suzuki autókról vélemények, tapasztalatok?
Motorikusan elég jók, kasztnija ezeknek a típusoknak papír, de amíg nem ütközöl nem lesz baj.
Eléggé megbízhatónak számítanak sok ismerősömnek ilyen van és gyakorlatilag ha el is romlik valamijük fillérekért találsz hozzájuk alkatrészt bontóból.
A papír kaszni a 2005-től gyártott Suzukikra már nem igaz. 1millió környékén pedig már bőven lehet "újabb fajta" Swiftet venni. Egyébként a Suzukik rendkívül megbízható autók. De a legegyszerűbb, ha itt olvasgatsz:
szerintem az IGNIS a legjobb a világon, 12-éve hajtom,csak akkor látja szerelő ha vizsgáztatni kell. eddigi cserék:hátsó kerékcsapágy,első fékbetét,gyertya, motor olaj.
az sem igaz hogy kényelmetlen,tavaly Münchenig mentem szinte megállás nélkűl, 180 centi és 95 kg. dagadt állat vagyok.
Ennyiért már van nagyon jó állapoú Ignis is, ami a WagonR+ -nál sokszorosan jobb, és nagyobb is nála.
Nekem 10 évig volt Ignisem, imádtam, nagyon jó kocsi volt, különösen motorikusan; nagyon gyorsult. A régebbi Suzukikra valóban igaz a papírkaszni, de ezekre már nem, a töréstesztjeik is kiválóak.
Meg is mradtam a márkánál, most egy új Vitara boldog tulajdonosa vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!