Volkswagen Golf 3?
Olyan problémám lenne, hogy kaptam egy 1992-es VW Golf 3 típusú személygépkocsit, örültem is neki csak mikor arra került a sor hogy tankolni kell nem jött össze ugyanis nem tudom kinyitni a tanksapkafedő ajtócskát...próbáltak a benzinkúton dolgozók is segíteni de nekik se sikerült kinyitni.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet kinyitni ezt a kis ajtócskát hogy tankolni tudjak?
A volt tulajdonost nem tudod felhívni?
Próbáld meg egy vékony dróttal körbe "kitapogatni" mi gátolja....
:D haverommal is ez volt a helyzet nem jött rá,hogy hogy kell mert nem volt az autóba se kapcsoló, se a tanksapkánál egy kis lyuk ahova betudná rakni az ujját.
Aztán rájött hogy a tanksapkának az egyik felét megkel nyomni és akkor kinyílik.
Bár lehet,hogy te már mindenhogy próbáltad és valami gond van vele.
Kb mint a képen az a lyuk? Az?
Olyan mint a jobb oldalon a képen, de amúgy már megoldódott, de azért köszi :)
Igazából csak annyi baja volt, hogy centrálzáras és ki kellett hozzá nyitni az anyósülés felöli oldalon lévő ajtót, hogy kinyitható legyen a fedél utána már csak nyomni kellet rajta, nekem legalább is ezt mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!