Rutinvizsgán szokás vmit adni a vizsgabiztosnak? /pénz, pia/
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 15:21
1/22 anonim válasza:
NEM!!! Egyáltalán nem szokás! Nem tudom miért hiszi ezt mindenki! Neki ez a dolga! Legyél ügyes és figyelj mindenre! /egy oktató/
2/22 BeerHunter válasza:
Pénz, pia:) LOL
Ne vigyél neki, mert rászokik, és egészségesen is visszarendel:D
3/22 BeerHunter válasza:
Jaj. elnéztem:$ Bocsi. Egyébként nem szokás.
4/22 anonim válasza:
Csak nem akarod megvesztegetni a vizsgabiztost?
8/22 anonim válasza:
van olyan, aki megbuktatna megvesztegetésért
9/22 anonim válasza:
Első válaszoló,nekem az oktatóm közölte,hogy mennyit vigyek a vizsgámra a vizsgabiztosnak,különben jöhetek még párszor.
mondjuk ez még 93-ban volt,akkor egy 5-össel meg kellett támogatnom a biztit.Lehet azóta változott a helyzet.
Bár kétlem.
( tisztelet a kivételnek )
10/22 anonim válasza:
utolsónak:
A vizsgabiztost az oktató ismeri. Ő tudja, hogy megvesztegethető-e vagy nem. Szomorú, hogy nem a tudás, hanem a pénz jelent ma "sikeres" vizsgát.
Egyébként a vizsgabiztosnak nem szokás adni semmit. Az oktatód munkáját értékelheted, ha akarod, de a vizsgán az alapvető dolgokat ismerni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!