Te látod a kocsid orrát valamennyire? Parkolásnál fontos ez számodra? Minap próbáltunk egy kicsikocsit és semmit nem látunk az orrából.
Nem, egyikét sem.
És meglehet szokni.
nemcsak hogy az orrat, de a farat sem latom :D
nem fontos, mert megtanultam "erezni" hogy hol a kocsi
en mondjuk kukaknal probalkoztam, nagyon nagyon lassan elindultam, es mikor lattam, hogy a kuka megmozdul tudtam, hogy ott a kocsi orra (fara) es memorizaltam azt a kepet
Nem,nem látom,ahogy a hátulját sem.
A másik autónknál igaz látom a motorháztető elejét,de mivel terepjáró,elől van még egy bő 30-35 centi kinyúlás egy műanyag toldat miatt.
Sőt,az első autóm egy kis coupe volt,aminek le volt sötétítve a hátsó üvege,ezért abból semmit se lehetett hátra kilátni.
Érezni kell az autó körvonalait,nem pedig látni 360 fokos körben.
Viszont ez már a 10. ilyen kérdés itt,felejtsd el a vezetést ha ennyire nem megy.
Egy ember akkor tud autót vezetni,amikor bármibe beülve,kezdve egy furgontól a bálna Merci-ig bármit gond nélkül elvezet,leparkol vele és hasonlók.
Ha ezek gondot okoznak akkor az nem vezetési tudás,hanem egy bemagolt cselekménysorozat,aminek a sikeressége pedig már valószínűségszámítás.
Nem fontos látni az elejét. Addig gurulsz amíg nem koppan, hátrafelé szintén.
Nem fura, meg lehet szokni. Ragaszd körbe az autód T betűvel, a kutya nem szól hozzád.
#8: Na ha nekem koppan majd egy magadfajta, annak nem csak a lökhárítója fog koppanni. Hogy lehet ilyen felelőtlen tanácsot adni?
Kívánom, hogy egyszer koppanjon neked egy IFA parkoláskor. Kétszer. Előlről, hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!