Kötelezőbiztosításom csekke jött és az adatok, azt írja 2012-ben szereztem a B kategóriát, miért van így, elírták talán?
1998-ban szereztem az autó jogosítványomat.
Olcsóbb lenne, ha idősebb jogosítványom volna?
Jah, gondókodom is, mostmeg 2022 van!!!
Ácsi, hakkor még holvan B jogsim...
Tavaly túlfizetésem volt az elírás miatt, azt viszakapom, vagy jóvá írják?
Vagy elveszett?
[Olcsóbb lenne, ha idősebb jogosítványom volna?]
Mondjuk, meg lehetne válaszolni, ha elárulnád a biztosítót, hogy helyetted meg lehessen nézni a díjtarifahirdetményben, hogy náluk egyáltalán díjbefolyásoló-e a vezetői engedély „kora”, illetve, ha igen, akkor milyen időtartományok esetén ugyanaz a díjszorzó, mert lehet, hogy ugyanabba a tartományba esik.
Egyébként, az adatokat te adtad meg a szerződésajánlatban, amit azonnal visszaigazoltak. Akkor, mielőtt megküldték a szerződést, észrevételezhetted volna.
A tavalyi túlfizetésed hogyan derült ki? Emiatt volt? Akkor ki tudtad deríteni, most pedig kérdezed, hogy olcsóbb lenne-e emiatt? A biztosító fedezte fel, illetve ha te, akkor elismerte a túlfizetést?
Igen hibáztam,
Bementem atírták a megszerzesi időt-15 ezerrel rögtön kevesebb a csekk!
DE amikor túlfizettem ugye tavaly az mar veszett?
Nem írják jóvá máskorr, vagy nem fizetik vissza valóban?
A biztosítós csajszika aszonta bukta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!