Miután megkapom a jogosítványt mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy ne kelljen mellettem ülnie valakinek az anyósülésen, hanem teljesen egyedül vezethessek a kocsiban?
Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 23:38
1/12 anonim válasza:
Miért egyébként nem egyedül vezetsz? -.-
2/12 anonim válasza:
semennyinek, nem kell senkinek se melletted ülnie...
3/12 anonim válasza:
a jogosítványt azért kapod, hogy vezethess. ennélfogva értelmetlen a kérdés. semennyi időnek
4/12 anonim válasza:
Friss jogsinál ilyen megkötés nincs semennyi időre, hogy valakinek is melletted kell ülnie.
Talán csak külföldre nem lehet egyedül menni két évig?
Meg utánfutót nem szállíthatsz a kocsiddal szintén két évig.
Más kikötésről nem hallottam.
De ezek se biztosak, utána kell nézni.
5/12 anonim válasza:
Külföldre mehet ha elmúlt 18 éves, úgy tudom hogy németországban van ilyen szabályozás
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
Valaki mondta nekem, hogy el kell telnie valamennyi időnek miután megkaptam a jogsit és csak azután vezethetek egyedül úgy hogy nem ül mellettem olyan személy akinek van jogsija.
Amúgy elmúltam 18 és 3 hónapja van jogsim.
2011. máj. 17. 08:34
7/12 anonim válasza:
Nem, nem kell melletted ülnie senkinek. Külföldre is mehetsz, ha már nagykorú vagy, de pótkocsit még egy ideig (míg 2 éves nem lesz a jogsid) nem vihetsz.
8/12 anonim válasza:
Lehet valami alapja ennek a dolognak, vagy mindenki ugyanazt a legendát fújja. De ismerősömet is ezért vegzálta a rendőr, mert friss jogsija volt, és nem ült mellette senki... Meg nem bűntette érte, de előadta neki, hogy ez kötelező meg hogy most milyen jó fej mert nem bűnteti meg ezért...
9/12 anonim válasza:
Hótziher, hogy nemkell mellette ülnie senkinek se, de ha már itt tartunk nincs kedve valakinek átvolasni a kreszt?
10/12 anonim válasza:
09:21, annyi alapja van, hogy Németországban van ilyen, de nálunk nincs, nem volt, nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!