Miért női kerékpár, egy kerékpár?
Na jó, de a férfiaknak mi a frásznak kell átvetni a lábukat?Miért nem lehet egyforma az a bicikli?Ez akkora hülyeség.Kb olyan, mintha lenne külön női és férfi autó.
Én nő vagyok és a "női"biciklin átvetem a lábam, mert nekem így kényelmes ráülni.Ez van.
Kicsit utánanéztem a kérdésnek, és azt találtam, hogy a női váz ugyanolyan anyagfelhasználás mellett, gyengébb a szerkezetéből kifolyólag. Gondolom ezért nem minden kerékpár női.
Köszönöm a válaszokat.
Megelőztél.:)
Pontosan. Az egyik legmasszívabb szerkezeti forma a háromszög, ezért van a biciklik vázának a merevítése ilyen alakzatban. A szoknyát viselő nőknek nehézséget okozott így felülni rá, ezért került a felső merevítés a női változatnál alacsonyabbra..
nekem nő létemre férfivázas van. mondta az eladó, h női cangákból nincsenek olyan jó minőségűek és jól felszereltek mint a férfiből.
nem nagy etwas átdobni a lábamat, elég magas vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!