Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a büntetés? (bővebben lent)

Mi a büntetés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ha még nincs jogsim és úgy kapnak el a rendőrök, mi lesz a büntetés?
2010. márc. 15. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Pénzbüntetés és eltiltanak a vezetéstől, ami azt jelenti, hogy adott ideig nem szerezhetsz jogsit. 1-2évig talán.
2010. márc. 15. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
"Haveromat" is elkapták. 40 000 ft és 2 hónap elitíltás. 250-es nagymotorral volt de viszont neki volt Jogsija autóra.Ja meg 1 évre eltiltották a nagymocijogsi szerzéstől. Fellehet lebbezni de szart se érsz el vele ugyanis hibáztál. Be kell látni..már ha elkaptak :P
2010. márc. 15. 17:26
 3/3 near válasza:
Birság és egy éjszaka a dútyiban.
2010. szept. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudnám elérni, h kevesebb legyen a büntetés, tilosban parkolásért?

Lefotóztak tilosban parkolás közben és jött a 30ezres csekk.Ilyen esetben tudok valamit tenni,h kevesebb vagy esetleg,mivel ez az első tilosban parkolásom,elengejék a büntetést??

Büntetés jogos 16 hónap elteltével?

Sziasztok. Tud-e valaki tanácsot adni szabálysértési bírság elévülésével kapcsolatban? Anno megvágtak 30.000Ft-ra tilosban parkolásért. Fellebbeztem mivel lerobbantam, nem leparkoltam. Erre jött a válasz: nem tudnak dönteni, küldik a BRFK-nak. Ezek után 16!!!!!!!...

Akkor most van büntetés vagy nincs?

Január végén 50helyett kb 68al mentem,de nem jött büntetés eddig.viszont két hete lefotóztak tilosban parkolásért és jött is a csekk.na most a kérdés h ilyenkor megnyugodhatok,h a januári trafi nem fotózott le és nem fog jönni a bünti,vagy még jöhet???

Mennyibe fáj a büntetés, ha a kerékpárról hiányzik vmilyen kötelező felszerelés?

illetve, ha a kerékpárral behajtani tilos tábla ellenére az úttesten tekerek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!