Debrecenben vannak-e piroslámpát Figyelő kamerák?
Figyelt kérdés
Sziasztok van-e Debrecenben piroslámpán áthajtást Figyelő kamerák és ha igen hol? Előre is köszönöm a választ:)2023. jún. 1. 23:45
1/9 anonim válasza:
Passz. Én már jó piroson mentem át minden gond nélkül.
2/9 anonim válasza:
Vannak bizony!
A helyeket nem írhatom le, de ha figyelsz egy kicsit akkor rá fogsz jönni.
3/9 anonim válasza:
Tudtommal olyan kamera nincs, ami direkt a piroslámpán áthajtást figyeli és automatikusan küldi a bírságot.
De a térfigyelő vagy egyéb kamera felvétele alapján feljelenthetnek.
4/9 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne nem áthajtani a piroson, mint aztán remegni a várható bírság miatt
6/9 A kérdező kommentje:
2/5 miért nem írhatod le? Így kicsit hiteltennek tűnik a válaszod.
2023. jún. 3. 00:41
8/9 A kérdező kommentje:
Rendőrség vagy közterület felügyelet ? De anonimként írsz szóval nem is tudná senki, hogy ki vagy. Van valami oldal esetleg ahol megtudom nézni hol vannak kihelyezett kamerák?
2023. jún. 3. 00:55
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb és felelősebb magatartás betartani a szabályokat és megállni a piros lámpánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!