Városban lehet kerékpárúton robogóval közlekedni?
Figyelt kérdés
régebben elég sok robogóst láttam kerékpárúton közlekedni, de manapság nem annyira. ennek az oka csak annyi, hogy egyre jobb robogókat dobnak piacra, és már nem nagyon akarnak vele biciklisávban cammogni, vagy pedig módosult a kresz, és már nem lehet?2012. márc. 1. 16:38
1/10 anonim válasza:
Nem lehet csak lakott területen kívül 40km/h-val...
4/10 anonim válasza:
Az biztos hogy csak lakott területen kívül, de azt nem tudom hogy mennyivel, én 20-ra tippelek :)
5/10 anonim válasza:
Segédmotoros kerékpárral (robogó is ez) lakott területen belül TILOS, míg lakott területen kívül legfeljebb 20 km/h sebességgel a kerékpárosok zavarása nélkül szabad közlekedni.
7/10 Alex Fly válasza:
Lehet. Csak éppen tilos. Mellesleg pofátlanság is...
8/10 claidheamohmor válasza:
off/ a pofátlanságról csak annyit, hogy engem kétszer tolt le autós a kerékpárútról, még a kormányt is rám húzta az egyik, és üvöltött. Robogósokkal meg rendszeresen találkozok, hiába tilos-ideje feltennem a sisakkamerát :)./ on
10/10 Alex Fly válasza:
@9: a KRESZ szerint viszont tilos. Inkább annak hiszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!