Két vármegye bérlettel egy vonat út?
Figyelt kérdés
Már van egy vármegye bérletem bács-kiskun megyébe, ha vettem még egyet pest megyébe akkor ha felszállok egy vonatra ami bács-kiskunból indul pestre akkor azzal megbüntetnek? Nem így akartam megoldani ,de így olcsóbb volt viszont most gondolkozok hogy lehet megbüntetnek. Szerintetek?jan. 10. 21:00
3/8 anonim válasza:
Nem lesz gond, viszont nem olcsóbb, pont ugyanannyi mint egy országbérlet amivel bárhova mehetsz, még IC-vel is. A két vas megyebérlettel IC-re nem szállhatsz.
4/8 anonim válasza:
Jelenleg csak a Napfény IC-kkel lehet Bács-Kiskunból Pestre menni, annak a gyorsvonati kocsijait lehet használni vármegyebérlettel.
5/8 anonim válasza:
"bárhova mehetsz, még IC-vel is."
Én úgy tudom, hogy a kötelezően helybiztosítással használható vonatokon nem használható a vármegyebérlet a menetjegy kiváltására, azaz akkor is meg kell venned a menetjegyet és a helyjegyet is, ha van bérleted, nem elég csak a helyjegyet megvenni.
6/8 anonim válasza:
Bocsi a kérdésért,csak hasonló téma, valaki azt nem tudja esetleg hogy ami lesz márciustól vármegye24 napijegy hogy azt úgy is lehet majd hogy ha pl Kecskemétről Budapestre szeretnék menni, vehetek 2 vármegye napijegyet egy Bácskiskun megyeit meg egy Pest megyeit az úgy érvényes?
7/8 anonim válasza:
Mivel még nem jelent meg a részletszabályozás, ezért erre senki sem tud válaszolni.
8/8 anonim válasza:
Értem akkor majd figyelem a részleteket, köszi választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!