Hogyan jutnék el legegyszerűbben a Népligetből a Dohány utcába?
Amúgy troli 10000000000000000% hogy nem visz oda átszállás nélkül főleg azért nem, mert a Népliget környékén nincsen troli :)
Hova mennél a Dohány utcában?
Mindenesetre itt a link a tervezőhöz:
A címnél a Dohány utca után add meg a házszámot. Illetve én a Népligeti buszállomástól néztem, feltételeztem onnan mennél.
Alul megadhatod még mikor indulnál mikorra kell érkezned, akkor még pontosabb találatokat ad.
Nem tudom melyik medvedisznóember pontozott le, de remélem leszárad a keze és kinő a hátából újra :)
Kérdező: Szívesen. Ajánlom hogy később is használd, nagyon megbízható kereső. Néha olyan útvonalakat ajánl, amin 24 év pesti múlttal is meglepődöm :)
Meg elérhető okostelefonon is, a legjobb, ha eltéved az ember :)
Felszállsz a metróra, elmész a Deák térig, aztán elindulsz a zsinagóga felé. Az már a Dohány utca sarka...
Ha valahová a közepére mész, akkor a Deákon átszállsz az M2-re és elmész a Balha L. térig onéét is csak két saroknyi. Ha a vége felé van dolgod, akkor a Keletitől az közelebb van.
Átszállásnál nem kell lyukasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!