Szerintem a legfontosabb az hogy legalább 3 alkalommal menj el egy tanárhoz aki megnézi a tudásod, ki tud javítani tippeket adni. Nekem ez mentette meg az érettségimet. Sok dologgal kapcsolatban amiről azt hittem hogy tudom kiderült hogy nem🙃
Szóval egy nagyon jó tanár aki kifejezetten erre készít fel és a 3 alkalom édeskevés csak azért ennyir írtam mert mondjuk ha nincs rà elég pénzed stb…
Utolsó, ez szerintem hülyeség. Nem kell ahhoz magántanárhoz menni, hogy jó legyen az érettségi.
Kérdező, a lényeg, hogy minden témakört átismételj, ami felbukkanhat érettségin, és oldj meg sok, sok, sok régebbi feladatsort!
AZ én példámat nem ajánlom, hogy ne tanulj rá csak menj nyugodtan és lesz ami lesz.
Én sose tanultam a 2 év alatt, maximum 2x. Ennek ellenére majdnem minden 4-5 lett. :D
Szóval tanulj, nézd a tételeket.
Ha meg nem tanultál soha mint én, akkor csak legyél nyugodt, hogy lesz ami lesz.
De azért a tételeket akkor is nézd át. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!